Demonteurs werkt onder andere voor:

Onlineveilingmeester.nl dé veilingsite van Nederland voor particulier en bedrijf. Het veilinghuis veilt in opdracht van Overheden, Banken en Curatoren, Verzekeraars, Ondernemers en Particulieren. Met elke week een ruim aanbod aan diverse goederen, is er altijd iets te bieden. Bieden kan online na gratis registratie. Onlineveilingmeester.nl is onderdeel van de OVM | Group.

BVA-logo-2

BVA Auctions is samen met Troostwijk veilingen het grootste online veilinghuis van Europa. Zij brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven (on)roerende zaken ter veiling. Iedereen, zowel het bedrijfsleven als particulieren, kan zich gratis inschrijven bij BVA Auctions en meteen bieden. Dankzij de ruime en voortdurend wisselende aanbod is er altijd wat te bieden

Troostwijk veilingen is samen met BVA Auctions het grootste online veilinghuis van Europa. Zij brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven (on)roerende zaken ter veiling. Iedereen, zowel het bedrijfsleven als particulieren, kan zich gratis inschrijven en meteen bieden.